Maatwerk

Voor ons zijn gastvrijheid en persoonlijke service voor uw groep twee essentiƫle uitgangspunten. Daarom bieden wij u tal van mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Van borrelhapjes tot een luxe Bourgondisch buffet, van uitgebreid ontbijtbuffet tot een compleet 4- of 5-gangendiner of -buffet. Van alles is mogelijk, o.a. ook steengrillen en gourmetten. Iets te vieren? Bij aankomst zorgen wij voor feestelijke versiering, fraaie boeketten en desgewenst een taart, borrelhapjes en drankjes.

Als u van tevoren uw boodschappenlijst aan ons doorgeeft, staan bij aankomst de boodschappen voor u klaar. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat allerlei soorten en maten fietsen u staan op te wachten wanneer u arriveert. Na afloop worden ze door ons weer teruggebracht naar de verhuurder.

Voor de (kleine) kinderen zijn er speciale faciliteiten, zoals kinderstoelen en -bedjes en box. Verder zijn er volop spelmogelijkheden, zowel binnen (2 sjoelbakken en een tafeltennistafel) als buiten op het sport-/speelveld. Er is een grote kist met allerlei sport- en spelmateriaal (hoepels, autobanden, pionnen, touwtrektouwen, skippybal, springtouw, rackets, etc.) En er zijn mogelijkheden voor leuke uitstapjes voor de kinderen.